section-cabe089

Välkommen!

Om Solarhome AB

Solarhome AB är återförsäljare av Roofit Solars produkter. I samarbete med PLW Energihus https://www.energihus.se/ introducerar vi dessa produkter på den svenska marknaden. Vi har vårt säte i Falun och levererar taklösningar framförallt i Dalarna, Gävleborg, Västmanland och Uppsala län.

Som återförsäljare gör vi det möjligt även för svenska husägare att ta del av denna helt nya teknik som spås få en explosionsartad utveckling, inte minst på den nordiska marknaden.

Vi som arbetar på Solarhome har mångårig erfarenhet av miljöteknik i olika former och vill med stort hjälpa våra kunder att bidra till klimatomställningen. Vår vision är att takintegrerade soltak ska vara standard vid all nybyggnation och tak-byten.

Genom vårt samarbete med traditionella tak- och byggfirmor kan vi erbjuda helhetslösningar med både läggning av tak och elinstallationer. Vi hjälper även till med planering och beräkningar.

Om Roofit Solar
Roofit Solar är det estländska företag som tillverkar panelerna genom montering av solceller på takplåt från SSAB. I ett team av forskare och ingenjörer har de utvecklat denna nya produkt som nu lanseras i norra Europa. Roofit Solar har mottagit en rad utmärkelser för denna patenterade gröna innovation.

Läs mer här https://roofit.solar/sv/ eller följ Roofit Solar på Facebook.

section-f54b8ab

Samarbetspartners

https://solarhome1.wpengine.com/wp-content/uploads/PLW-300x65.gif
//solarhome.se/wp-content/uploads/roofit.solar-logo-tume-tekstita-01-scaled-e1574192279418.png
section-0b29f7f